Thursday, December 1, 2016

ugh depressed:(

Hi blog. I tengah stress sangat sekarang. I can't look at my old pictures with no-problem skin I had. Now kulit i jadi teruk  sangat and sampai rasa stress and even rasa nak nangis.

It started  masa I ambik course dulu, I selalu tidur lambat and stress and kehidupan I yang busy. Started when I buat my final project, masa tu jerawat mula happy happy on my face. Dia start sikit sikit. Pastu dia merebak banyak banyak. Sumpah weh I rasa nak nangis sekarang ni!!

Mungkin masa tu I didn't really know macam mana nak handle sebab sebelum tu memang tak pernah having break outs macam tu. Kalau ada jerawat pun dia tumbuh satu dua pastu hilang.
Pastu now dia da jadi  teruk... sampai sekarang. :(((((((

I sekarang memang i jaga my skin sebab it becomes very sensitive now. Pastu haritu I agak bengang jugak sebab on that day I rasa my skin my getting better lah sikit. Tapi masa tu I kat luar and my friend asked me did I used this pimple cream and bla bla.
She said makin teruk.

Like I sedihlah sebab bukan dia tak tahu I wash my face regularly and I sapu itu ini.
That was not the first time she's asking me question macam tu. So I macam terasalah lah jugak, sebab BUKANNYA dia tak tahu effort I. I tengah stress duh dia tambah lagi.
Pastuh next, she saw new pimple kat my face and dia tanya "jerawat baru ke?"

I macam hmm I stress ok. If you dont like seeing my face then dont look at me.

x(

No comments: