Saturday, January 30, 2016

the chaaanges

Assalamualaikum and hola everyone! Lama betul saya menyepi dari dunia blog. Entah kenapa, but to be honest, banyak dah benda yg saya selalu buat dulu but now dah tak buat dah. Contohnya ni lah, blogging. Nak kata busy tu memang ye jugak, memang busy sangat. First week masuk cfs pun dah busy dah. Lagi satu, malas yang berleluasa hingga satu badan HAHahah. Sampai jari nak menaip pun malas.

God, I really miss the old times.

Bila masa saya make time untuk reply mesej dari penpals, but now I don't really make time for it. Bukan tak rindu, I swear I rindu gila! But, tulah, malas yg over sangat sampai senyap macam tu je dengan penpals. Vika, Vikki, Fatma, Wasif, Echa, MAIGOD I REALLY MISS THEM!
I know I should change, for the better, of course. I'm sooooo sorry everyone. :'( I'll change. I'll make it like before again...

Spending my time with laptop. Aha... Yeah, kinda related to updating blog jugak. Dulu rajin sangat edit blog ke, baca blog, coding sikit-sikit, sekarang bukak laptop pun dah jarang.

And yg lagi teruknyaaaaaaa, rasa macam dah takde specific nice interests dah! VEEEEERY BAD!
Even dulu I used to love reading, and masa tu rasa macam ada banyak idea je, rasa macam hati dan minda terisi je. Wuwuwu. But now, bila dah tak baca, nak berhujah pun jadi susah dan super awkward.
I know I should change. I'll change, people..
Nanti ingat nak bawa books to read kat cfs ni. Yeah, busy dengan drawing. But I need to find time jugak, to feed my soul.

Fuh. And hey it's my first post in this year and it starts with this kind of post.... Huwaaaa muehehehe I'm sorry guys. I hope we will be better people, alriteeeto. Byebye see u again!

No comments: