:(

Dah 8 December dah, rasa macam masa tu jalan cepat sangat. So, dah setahun lebih dah baba takda. But still weh, rasa macam baru je, you know how much I miss to have him beside me, to listen to me, rindu weh. Siapa je kan tak rindu?
Ayah lah lelaki yang takkan kecewakan kita. Aku rindu weh, serius. Ayah mungkinlah nampak lebih garang, lebih tegas tapi sebenarnya dia sayang sangat kat anak dia. Hah. Teringat pulak what had happened to me a few days ago, suatu malam tu, aku terhiris jari aku dengan shaver weh hoho punya cuai budak Badrina. I didn't shave anything ok at that time.. Tulah kan, TERhiris jari, berdarah banyak gila ok. Darah macam taknak stop time tu takut gak huhu. Darah sampai lengan, sampai kena towel lagi. That night after kejadian yang menyedihkan itu berlaku (cehceh) terfikir gak, kalau baba ada mesti baba risau. Kan baba kan... I know you. Baba risau sangat kalau anak sakit. I miss you, baba. Ha. Nak nangis dah. Banyaknya kakak rasa kakak nak share. I wanted to tell you that I'm studying in uia, pastu life hectic gak haha. And nak bagitau kakak study architecture and environmental design. Roommates kakak baik sangat, baba. Family roommate kakak pun baik dengan kakak. Parents dia treat kakak baik sangat, baba. Kakak rindu baba. Takda lelaki macam baba, yang sayang kakak sangat, yang marah and tegur kakak sebab sayang kakak, yang puji kakak sebab appreciate kakak and betul-betul puji dari hati, yang treat kakak dengan food ke, especially satay. Haha baba tau kan kakak suka satay, yang kenal kakak very well and accept me for who I am. I'm not perfect kan, baba. I always do my best, but still I can't please everyone. Baba :'( Forgive me for all my mistakes and sins, baba. I'll do my best, to be a good person.. I miss you so much, baba.. Al-Fatihah.

Comments

Alliana Aqqila said…
stay strong kak ina! always there for you!!! hugs and kisses!! <33
Badrina Ibtisam said…
Thank you qilaa!! <33