Keluar bersama Bina mi girlfriend

Assalamualaikum and Hi everyone!

Huwaaargh tak boleh nak tidurlah pulak!
Btw, minta maaf sebab dah lama tak update blog hahahaahahh hello macamlah ada orang kesah!

Idk la, too lazy these days.. tambah pulak dengan my laptop tu kadang dia tak boleh detect wifi rumah. Oh sungguh sedih. Hurm hurm.

Btw, Selasa lepas lepas (hahaha lupa which Selasa dah ni ishk) saya keluar dengan girl friend saya Bina the Baker!! Yay!!! Sangaaaatttt seronok dapat keluar dengan Bina. Dah lama tak jumpa. Yela since balik cuti sem that day baru dapat jumpa and it was our second date!! Ehheheh yay!

Bina macam "kenapa tak datang sini time tgh cuti ni>???!??" tehheheh. I knew she missed me zo much. I pun rindu dia lah! Hehe. Kitaorang tinggal jauh sikit so tak selalu jumpa. Before pun kitaorang asyik nak jumpa each other but we didn't know when, sampailah satu hari Bina ajak teman dia keluar pergi tukar dia punya phone punya casing. Hahha! Sambil-sambil tu date sekali yay!

Mula-mula kitaorang pergi Tesco, setel phone casing tu. Lepas tu kitaorang pergi KB mall, saje je. Nak shopping banyak-banyak tak boleh sebab my purse was kering (and now pun tsk tsk). Ahahahahh. So kitaorang makan-makan je, and I bought camera lens yehhuuuuuuu! Finally! Yay yay! Hehe. :) :) Before tu memang dah beli but rosak tsk tsk T.T sedih sangat tau. Tapi takpelah dah ganti baru dah yang lagi elok kot, har har. And Bina pun terikut beli sekali! Kekeke. <3

Lepas tuuuu... Jeng jeng jeng


Kitaorang pergi ke muzium Kelantan. Ianya bukan dalam plan. Hehe


Bina. <33

Badrina. :p






Comelll kan camels! Mata camels sangat auch comelll!


Afta keluar dari muzium tu, saya dan Bina menikmati coconut jelly it was so yummy, dah lah murah je, RM1 satu. Hehe. Thank you pakcik yang jual. Hehe. :) ^^

Lepas vroommm (eh bunyi kereta macam ni ke) kitaorang balik. Singgah rumah Bina dulu, minum-minum, borak2 dengan Mama Bina, main dengan Wanda yang comel.

Saya bersama Wanda yang comel gile ni hehe bulu Wanda lebat macam bulu rabbit! :-3

Lepas tuuuuuuuuuu Bina bawa saya ke kebun itik keluarganya! Hehe. Seronokkk jugak! Hehe. But tak ambik gambar itik pun. Time kitaorang melawat itik-itik tu, itik-itik dah dimasukkan dalam kandang dah. Tak dapatlah saya bertemu ramah dengan itik. Erk. Err takdelah.. Just tak dapat nak dekat-dekat dengan they all ha hehe. But I ada record video masa kat kebun tu, nampaklah itik-itik tu dari jauh and could hear their voices. Quack quack quack! Tapi I terdelet video tu ugh geramm sangat ngan diri sendiri... t_________t
And dapatlah tahu a few things about itik ni from Bina. Hehe seronok.

Before melawat itik-itik saya dan Bina lepak-lepak kat rumah dalam kebun itik ni ha. Hihi
(selfie dengan lens yang baru dibeli that day! :p)

Thank you so much Bina for bringing me to a such pleasing place! Sukaaaaaaaaaaaaa sangat! <3


Selesai melawat kebun itik, Bina bawa saya ke stable diaorang. ;) ;)

Mose & Orchid.



Sally

It was so great to see these horses for the second time! <33



Thanks, Bina! xx

Comments