Sunday, September 7, 2014

sweet 17

Salam.

Hai awak semua.

Well. Eh. Dah 7 Sept lah! It's my birthday! Heeeee.

Thank you kepada yg dah wish! :-)

And now I wonder, where is those yg hari tu lagi macam excited je for my birthday en? Dia siap countdown lagi tau, walaupun salah. Haha. Salah sebab dia kata dia got confused. :) Takpalah, dia macam excited je tau hari tu, cuma tulaaa got confused je. Hehe. Takpa takpa. I appreciate dia, kesungguhan dia. Serious, appreciate. :-)
And yg tambah lawak laginya, I pun terlupa birthday dia. Hahaha. Ee is that 'lawak'? Bukan ke menyedihkan? Huiiii. Saya bagitau dia, saya cuma tersilap pasal birthday dia, just one day different. Means, birthday dia yg sebenarnya pada 19 September. Tapi saya cakap 20 September. So, it's only a day different. Ok lahh tu... Lupa sikit je. Hahaha.
Tapi we're cool. (Lol tiba-tiba.) Btw, we're September babies! Yehuuu but now we are not babies anymore. Bawa-bawalah sedar diri... Hahhaha. ;)

Yg bestnya kan, birthday saya, adik saya, sepupu saya, dan sahabat saya adalah pada 7 September. Yep, tarikh sama! Cuma berbeza tahun je. :-)
So, girls, I already wrote on my Facebook. Hehhehehehehwejhwdhjwhgd. xx

So yeahhhhh. Tak rasa excited pape pun. Entahlah. Ok, selamat semakin tua, Badrina.

Byeeeee all. Trial examination tak tamat lagi ni. Doakan yg terbaik untuk saya ye.

No comments: