Bau.

Yuhuuuu hai!!

Tadi, saya otp dengan kawan saya. Ok kita pun blah blah blah blah lah kan berborak hehe.

Then....

(our conversation lebih kurang camni lah.. Lebih, kurang, mohon maaf ek..)

Dia : Weh aku tak habis2 lagi ni bau... bau...
Saya : Mu ni tkyahlah oyak kat aku. Malas baik malas baik!
Dia : ....... bau.......
Saya : Malas baik! Malas baik! Malas baik! Malas baik!! *matikan panggilan*

Seram uolls..... Kalau bercerita benda pelik2 tengah2 malam lagu ni. Seram tau seram?

Kawan saya pun call lah balik. Dua kali dia call saya tak jawab. Then dia pun text lah saya yg berbunyi.... ;

"weh mu tau dop aku nk oyak bau gapo ni bau ketiak aku lah haha"

HADEIHH HADEIHH HADEIHH. u,u

Ada ke ffffatut??

Hehhe. Dia pun call saya balik, saya pun jawab :-p And dia explained lah kat saya.. Dia tak mandi lagi, dah lah tadi pergi main bla bla bla ahahhaha

OH TIDAKKKKKKKKKKKKK. Hahhaha. Aku sangkakan bau hantu (saya ada alasan tersendiri kenapa saya fikir camtu :-p ) tadi.
Ehheheh.!

Comments

arrghh.. ingat bau hantu?? ohh tidakkkk.....:D
ezyra daniel said…
haha kelakar la dia tu...
FairuzAqilah said…
dia memang camtu kan? automatically kita akan fikir yang bukan-bukan dulu. then only bila dah ada penjelasan, baru lah macam rasa lega gila bukan seperti yang kita fikirkan! kan kan kan? hehehe.. apa lah.. ;D
Amanina Mads said…
hahaha.. malam2 ckp pasal bau memang la fikir mcm tu
vina devina said…
ada juga ya bau hantu hahahaa
Tinta Lana said…
Salam.

Cehh, bau ketiak masam rupanya,hahaha

HeNRieTTa JoSe said…
rietta pown seram klu mlm mlm wat lawak cmtu...
Cik Farhana said…
hehe,,lawakla..suspen okey :)