Yeay yeay Badrina dapat award!! ^_~V

Assalamualaikum & hi olls!!!! x)

Sementara Badrina masih kat rumah ni, so Badrina nak update ini entri um um about..... Ye, Yeay yeay Badrina dapat award!! ^_~V

Ohhhhhhhhh ye! Hehehe sebenarnya saya dapat award daripada rakan blogger yang disayangi dari Indonesia .. :) Eh thanks tau Rulita! =') Hehe okay joms kita tengok apakah 'award'nya jeng jeng jeng!

OK OK SO, SEBELUM TU, INI PERATURAN BAGI AWARD INI YE.. MESTI IKUT PERATURANNYA YAAA!!! ;-)

~Tiap orang yang ditag harus tulis 11 hal mengenai dirinya sendiri.

~ Jawab pertanyaan yang diajukan oleh orang yang tag kamu.

~ Buat 11 pertanyaan baru untuk orang yang ingin kamu tag.

~ Pergi ke blog mereka dan bagitahu mereka yang mereka dapat award ini.

~ Tak boleh tag balik.


Ya, itu dia!! Dah baca peraturan dia wahai orang yang bakal ditag? Hehehe *kenings up & down*

Ok!!! ;')

11 hal tentang diri saya ;

  1. Dilahirkan pada 7 Sept 1997.
  2. Anak sulung.
  3. Kawan2 cakap saya ni cepat gelabah. Um. ok ok. Idk.
  4. Garang (nak tulis tegas sebenarnya) tapi penyayang ahhahahahahhahaha okkkk.
  5. Berhati lembut of course.. ;)
  6. Friendly.
  7. Suka buku. (tk semestinya buku pelajaran ok!!)
  8. Suka makan & of course suka kek!! Hehhehe *loves*
  9. Vintage lover. <3
  10. Guna handphone since darjah 4 (ahhahaha lawak lak rasanya)
  11. Sweet.

Ok ini pula soalan2 drpd Rulita! 6___~ V

  1. Apa makanan favorite kamu?
  2. Angka kesukaan kamu angka berapa?
  3. Apa aja 3 fakta tentang dirimu?
  4. Umur kamu berapa?
  5. Jika kamu diibaratkan sebuah benda, kamu mau jadi benda apa, dan apa alasan nya?
  6. Kegiatan apa yang paling kamu suka?
  7. Pilih vanilla apa coklat?
  8. Jika ada anak kecil dan nenek nenek dalam bahaya, manakah yang kalian prioritaskan terlebih dahulu untuk diselamatkan?
  9. Benda apa yang menurut kamu gak bisa jauh dari diri kamu?
  10. Menurut kamu alay itu apa?
  11. Apa yang akan kamu lakukan saat orang mengejek kamu?
Ok ok sekarang Badrina nak jawab lak yerrr hihhi! ~.^V

  1. Banyakkkkk sebab saya memang suka makan! Kihkihkih. Um, belut paprik, and bla bla and cakes! x
  2. 2 & 6 . 
  3. Simple, gelabah (:-p) & sensitive.
  4. Aww sweet 15!! ^_~V
  5. Buku!! Hahhaha sebab... Buku ni ok ape. xDNgehngeh. Buku ni bagus & the smell of it. (lol)
  6. Surfing.
  7. Maksudnya apa? Hee. Vanilla or chocolate eh? Umm. Kalau gitu, dua2 sebenarnya ok & suka :') Tapi I pilih vanilla lah!! Hihhi (tah pape je jawapan aku)
  8. Um um.. Gimana ya.. Um. Hahaha. Ok2. Enggak tahu sih harus gimana. Um, tapi yg pastinya saya akan selamatkan salah sorang drpd mereka, dan sorang lagi saya akan suruh orang lain selamatkan dan jika tiada orang juga waktu tu, saya umm mungkin saya akan selamatkan orang yang duk berhampiran dgn saya terlebih dahulu kot.. Hahha (ni bukan jawab apa yg ditanya nii. aip aip xp)
  9. Jam tangan.
  10. Apa itu alay? (loooooooooool me)
  11. Wat tak tahu je.. :') Dan sabar ;) Um, mmg pnah kena ejek, buat tak tahu je.. And skrg ni orang tu dah penat dah kot ejek saya. Yeay me!! x'))
Haaa itu sahaja yee :-p Hikhik maaf kalau tak puas hati ngn jawapanku hihhi peace peace.
Dannnnnnn ini pula pertanyaan drpd saya yee! ;

  1. Hai? Macam mana life kamu sekarang? =')
  2. Happy tak dapat award ni? Ngehngeh. xD
  3. Tiga buah lagu yang kamu suka? ;)
  4. Suka buku yang jenis apa?
  5. Hobi di masa lapang?
  6. Di saat kamu sedih & kecewa, macam mana kamu motivate diri kamu? =')
  7. Ada buku diari tak? Kalau ada, tiap hari ke kamu menulis?
  8. Kamu pnye favorite movie?
  9. Oh ye yee, bila birthday kamu? xD
  10. Ada kawan baik & rapat kat social network tak? Kalau ada, ceritakan sedikit tentang korang pnye friendship! =')
  11. Bila kamu mula blogging dan macam mana boleh timbul idea untuk create own blog? =')
OK ITU SAHAJA YE!! Hehe mekasihhh!! ='))

Oh yeeee! Dan award ni saya beri kepada........... Jeng jeng jeng!! Hahha..................

  

Comments

terima kasih syg..sbb tag akak. (':
Cik Farhana said…
Terima kasih dear :) really appreciate it ! sory baru berkesempatan untuk jawab. Jemput singgah kalau sudi.. :)
purplekyu^_^ said…
Ya Allah Badrina, sama lah birthday kita! Hihihi ^^