Yow.

Assalamualaikum & good morning friends! :-*

Semalam, saya tidur agak lewatlah..buat pe?! Hehe tak buat apa. Cuma...tak mengantuk. ;o
So, adik saya, si Balqis ni memang ngade ikittttt :p Dia suruh saya lukis gambar seorang perempuan,
kena lukis cantik2 katewwwnyewwwww sebelum dia nak tidur. Cis aha ha ha :pp

OH INGAT SAYA PANDAI LUKIS AAH? HA HA HA LAWAK.
Memang tak pandai mana. Tapi mencuba. kita mencuba.

Soooooooo~~~ I did! ><

Mwahhaha ni diaaaaaaa. Lawak lak tengok. Posisi hidung pun tak center xp

Then.......dia tak tido tido pun. Duk galak melukis adalah ;oo

Haaaa ni yang Balqis lukis!!! Haha gambar ni cem tengah sedih jeeeeee .___________.

Then tadi I saw ada gambar yg siapa lukislah tak tau. Boleh tahanlah..
Ohh then rupa-rupanya umi yang lukis!!! xx

 
Ni hahh umi lukis hehehehe. x)

Sometimes I can be kakak yang garang. Sometimes kakak yg agak childish like 'em, RIBENA...... :p
And sometimes rasa cam geli hati gak ah bila adik cem manjeww2 gitu dengan I.. Macam...
Ohh perlukan kasih sayang dari akak yewwwwwww. Mwahhaha super duper annoying badrina.

p/s:Balqis ni kadang2 suruh I nyanyi while she's trying to sleep! ~.~

Comments

kay_are said…
balqis nye lukisan paling cantik.. sori sis badrina, kne training lagi =P
Ainn Hazwany said…
hahaha tiga2 cute !