Printing.


Haip haip~ Tadi saya belajar seni dan kita buat niiiiiiiiiiiiii hehehe ;} Printing nama dia n_nV Tapi saya punye
tak nampak sangatlah ke'printing'an tuu.. Hahahaha!

Apa-apa pun enjoy gak buat mende ni tadi, walaupun kadang-kadang time belajar seni agak
mengantuklah jugak sebab seni kitaorang belajar masa yg terakhir huhuhu. Apa-apa pun enjoy ah! ;'D

p/s: Masa form 1 & 2 kelas saya memang tak belajar seni and now, (form 3) baru kitaorang belajar!!
Aah satu kejutan yg baru!!! Hahahah (konon)

Comments

cantik!
ni buat pakai apa?
ce buat tutorial..boleh gak akak buat dalam art journal akak..:)
Rulita.park said…
bagus nih.hehe buatin aku dong badrina :D
Rara Nasiha said…
cantik la dear. u buat guna ape nie?
Myra Arshad (: said…
kak tak penah belajar seni. sbb dulu ambik muzik time skolah. huhu
Myra Arshad (: said…
kak tak penah belajar seni. sbb dulu ambik muzik time skolah. huhu
kiwi said…
cantikla dear cretive..suka combination warna warni dengan putih ^___^
ayut said…
aik form 3 baru ada seni?mmg ea?hahaha..ni dh alang mngecop mmg bermain warna la jwb ye :)