Thursday, July 12, 2012

Printing.


Haip haip~ Tadi saya belajar seni dan kita buat niiiiiiiiiiiiii hehehe ;} Printing nama dia n_nV Tapi saya punye
tak nampak sangatlah ke'printing'an tuu.. Hahahaha!

Apa-apa pun enjoy gak buat mende ni tadi, walaupun kadang-kadang time belajar seni agak
mengantuklah jugak sebab seni kitaorang belajar masa yg terakhir huhuhu. Apa-apa pun enjoy ah! ;'D

p/s: Masa form 1 & 2 kelas saya memang tak belajar seni and now, (form 3) baru kitaorang belajar!!
Aah satu kejutan yg baru!!! Hahahah (konon)

7 comments:

Teenager Housemaid said...

cantik!
ni buat pakai apa?
ce buat tutorial..boleh gak akak buat dalam art journal akak..:)

Rulita.park said...

bagus nih.hehe buatin aku dong badrina :D

Rara Nasiha said...

cantik la dear. u buat guna ape nie?

Myra Arshad (: said...

kak tak penah belajar seni. sbb dulu ambik muzik time skolah. huhu

Myra Arshad (: said...

kak tak penah belajar seni. sbb dulu ambik muzik time skolah. huhu

kiwi said...

cantikla dear cretive..suka combination warna warni dengan putih ^___^

ayut said...

aik form 3 baru ada seni?mmg ea?hahaha..ni dh alang mngecop mmg bermain warna la jwb ye :)