Sunday, April 15, 2012

So the reason is

20 comments:

sis92 said...

amboi terluka parah ni ..sis pun dh deactivated :D

dik, ada masa nt buat pop up komen n disable word verification k, jmt masa nk komen2 :D

sis92 said...

ehem2 testing2 :)

Detective Fiqa said...

heheheh fiqa pon nak deactived fb tak lama lagi sebab nak pi plkn. btw jgn sedih2 :D

Zakaria's daughter said...

glurppp!
okay okay kelakau.

Chuu Muqhlis said...

singgah balas :)

lisa said...

Kreatifnya bagi sebab mcmtu. Hehe pergi tenangkan fikiran pastu lupakan perkara yang tak penting ! :-)

Rara Nasiha said...

fb sekarang pun dah tak best macam dulu kan.

Seri Ayu said...

alolo comel :) tenangkan hati. lapangkan dada, luaskan minda.

semoga bertemu kebhagian sjati, dik.

teha said...

fb boringg =='

Cik Farhana said...

Andai itu yg terbaek ~ :)

Fb lebih kpd keburukan than kebaikan ^^,

kiwi_sengal said...

kita pun rasa nak buad cmtu.huhuhu

BlueiceButterfly said...

~sy pon dh deactive untuk sementara..hehe :p

H.S Wijaya said...

saya pun nak deactivate jugak(sbb fb dh boring),tapi takut ada announcement penting pasal kelas at fb.

dilema oh dilema. ;(

mark faham ke sebab tu dalam bahasa melayu?:p hahaha


semoga hati anda yg terluka itu cepat dirawat ya kawan .insyaAllah.selamat menenangkan hati ya! ;)

Aida Omar said...

alahai.. sian dia ea.. semoga dengan deactivatedkan fb Badrina dapat menenangkan diri ^^

*Aida first time datang blog Badrina.. thankz sudi datang blog aida :) salam kenal.. aida tak dapat tinggal jejak dekat fibox.. hampir semua blog guna fibox :( hehe..

steffany daph said...

deactive la kan kalo dh parah. lagi bgus cari ketenangan.

Teenager Housemaid said...

er,
can i luagh?
hahahah~
ok, sorry...best gak kalau ada reason macam tu..:)

mirmashi94 said...

mesti terluka sangatt nie sampai deactivate . putus cinta kahh ? hehe ^^

msredcheesecake said...

frust kenapa la gaknye tu? chill je...

adibbbb said...

terluka ?
betul. everytime i get hurt, i will deactivate my facebook. haha.

kay_are said...

first time singgah.. hmm.. nak menenangkan fikiran? ok.. just do it and come back later =)