So the reason is

Comments

sis92 said…
amboi terluka parah ni ..sis pun dh deactivated :D

dik, ada masa nt buat pop up komen n disable word verification k, jmt masa nk komen2 :D
sis92 said…
ehem2 testing2 :)
Detective Fiqa said…
heheheh fiqa pon nak deactived fb tak lama lagi sebab nak pi plkn. btw jgn sedih2 :D
glurppp!
okay okay kelakau.
lisa said…
Kreatifnya bagi sebab mcmtu. Hehe pergi tenangkan fikiran pastu lupakan perkara yang tak penting ! :-)
Rara Nasiha said…
fb sekarang pun dah tak best macam dulu kan.
Seri Ayu said…
alolo comel :) tenangkan hati. lapangkan dada, luaskan minda.

semoga bertemu kebhagian sjati, dik.
teha said…
fb boringg =='
Cik Farhana said…
Andai itu yg terbaek ~ :)

Fb lebih kpd keburukan than kebaikan ^^,
kiwi_sengal said…
kita pun rasa nak buad cmtu.huhuhu
~sy pon dh deactive untuk sementara..hehe :p
H.S Wijaya said…
saya pun nak deactivate jugak(sbb fb dh boring),tapi takut ada announcement penting pasal kelas at fb.

dilema oh dilema. ;(

mark faham ke sebab tu dalam bahasa melayu?:p hahaha


semoga hati anda yg terluka itu cepat dirawat ya kawan .insyaAllah.selamat menenangkan hati ya! ;)
Aida Omar said…
alahai.. sian dia ea.. semoga dengan deactivatedkan fb Badrina dapat menenangkan diri ^^

*Aida first time datang blog Badrina.. thankz sudi datang blog aida :) salam kenal.. aida tak dapat tinggal jejak dekat fibox.. hampir semua blog guna fibox :( hehe..
steffany daph said…
deactive la kan kalo dh parah. lagi bgus cari ketenangan.
er,
can i luagh?
hahahah~
ok, sorry...best gak kalau ada reason macam tu..:)
mirmashi94 said…
mesti terluka sangatt nie sampai deactivate . putus cinta kahh ? hehe ^^
msredcheesecake said…
frust kenapa la gaknye tu? chill je...
adibbbb said…
terluka ?
betul. everytime i get hurt, i will deactivate my facebook. haha.
kay_are said…
first time singgah.. hmm.. nak menenangkan fikiran? ok.. just do it and come back later =)