Angry bird pun reti marah.

Semua orang ada perasaan. Ada rasa marah, cuma kekadang tu tak show je.
 Jadi, fikir-fikirlah akan perasaan orang lain~ Hehe~~ n______nV

Comments

aRa ❤ aFiq™ said…
betul tu.. sume org pun ada perasaan. :)
lisa said…
kawan lisa ckp lisa x reti marah.
sedih. huhu tapi kalau lisa marah ambil masa lama :D
Ayumi Comot said…
happy birdddd...:P
kiwi_sengal said…
haiwan pun ade perasan tau :)
Khairunnisa' said…
Comelnya Angry Bird tu~ ♥

Nisa'
mirmashi94 said…
hehe . dah nama pom angry bird kan ? lol .
teha said…
semua manusia ade rase mrh kan.. hehehe :)
caliph shuriken said…
marah sgguh burung ni, huh...
aiEz said…
soal hati dan perasaan memang tak diduga,hati manusia lain2...susah nak duga hati orang lain,jadi sebaiknya..fikirkan apa yg dikata sebelum bicara,kan?hee
kay_are said…
name pun angry bird.. mesti r tau marah.. =P
Yumida said…
aah..kena hormat perasaan org..kan kannn....

sy de bj angry bird...
Myra Azraff said…
alamak,burung biru tweet2 ni bertenggek kat kening angry bird pulak..*komen takde kene mengena..=.='
Iena Eliena said…
salam..
singgah follow sini :)
jom follow cik iena jugak(^_~)
www.ienaeliena.com
sara E a.k.a CT said…
betul2..marah tu elok kalo kite lontarkan dengan cara positif..:)..insyaAllah