Old pictures.

Hello good evening guys!

I wanna share my old pictures, time kecik dulu. When I was 5 years old. Hehe

Time kecik dulu aku memang suka posing. Mwehhehe. Lepas tu selalu suruh baba snap pict.. (Y) (Y)

Actually at that time aku belum sekolah lagi. Tapi sayew dah ada baju sekolah. Well sayew kan hebakkkkk. Hahaha joke :P

Semalam, aku, grandmom, and my girls, Balqis and Bahirah tengok-tengok album lama.. Gambar-gambar time kecik dulu. Seriously, rindu sangat waktu tu!! Nenek saya cakap saya comel lepas tu saya macam malu gitu tapi saya happy. Hewhewhew. :-3

THIS

THIS

THIS
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

Tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!


[Tak comel pun senornya. Nenek saje nak amek hatikuww~~! Hahaha :P]

Anyway, aku rindu sangat waktu kecik dulu..! I was so happy. No problems. Bila birthday mesti buat birthday party lepas tu ramai orang bagi hadiah. Happynya!! But now? Hahaha OH NO COMMENT. :P

Ok. Aku malas nak taip panjang-panjang. Buntu idea. Hewhew. Sebab I actually wanna share pictures tu je.
And I'm sorry bcoz it's a boring entry mybe? Hehe.Dah. Tak suka tkyah baca. Haha. Bye. Assalamualaikum. :) 

Comments

cik Kartun said…
huhu cute nye..anak sapa la nieh :D
sampai b0dar p0n suke p0sing annn..:p
mira maisara said…
oh comel nya budak kocik tuuu